فراخوان پنجمین دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان

7141 بازدید

پنجمین دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، آذرماه 1400، توسط بنیاد نیکوکاری جمیلی و با همراهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت ورزش و جوانان، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه‌‌ها، پژوهشکده‌ها و سایر اعضای جامعه علمی کشور، با عنوان «جشنواره قرن» و در سطح ملی و بین‌المللی برگزار می شود.

جشنواره قرن در 5 حوزه علوم پایه شامل 1- علوم زیستی 2- ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر 3- فیزیک 4- شیمی 5-زمین‌شناسی و تأثیر کرونا بر الگوی زیستی برگزار خواهد.

مهلت ارسال ایده از یک خرداد تا یک مهرماه است.

ایده جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان از سال 95 به همت بنیاد نیکوکاری جمیلی و در راستای حمایت از ایجاد کسب‏ و‏کارهای مبتنی بر فناوری، نوآوری و تحقق اقتصاد مقاومتی، با هدف تبدیل ایده به ثروت، محقق گشت. این جشنواره از سال 96 به صورت سالیانه در سطح ملی برگزار می‌گردد و برگزیدگان نهایی در پایان جشنواره از اعتبار ویژه بنیاد نیکوکاری جمیلی به منظور تجاری‌سازی محصول و ایجاد شرکت نوپا بهره‏‌مند می‏ گردند. ایجاد اشتغال، بزرگ‌ترین هدف بنیاد نیکوکاری جمیلی و کمک به ایده‌های برتر اولویت اصلی جشنواره اندیشندان و دانشمندان جوان است.

آدرس سایت جشنواره:

​​​​​​​http://ysf-persia.com/

میتوانید این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید: